ΗΟΜE ΕasyTools 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕλληνικάEnglisch / English
Η Efficient Solutions και τα EasyTools σας προσφέρουν την υπηρεσίαteamspace - Let's work together

Ας δουλέψουμε όλοι μαζί!

Το teamspace είναι λύση παγκόσμιας ομαδικής εργασίας για όλες τις ομάδες εργασίας. Είναι πολυγλωσσική υπηρεσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό σε πελάτες οποιουδήποτε μεγέθους και σε οποιοδήποτε κλάδο. Όλα αυτά έρχονται σε πολύ λογικές τιμές. 


Δημιουργήστε εικονικό γραφείο αποκλειστικά για την ομάδα σας.

Η teamspace θεωρείται από πολλές εταιρίες παγκοσμίως πως είναι άριστος προμηθευτής, παρέχοντας λύσεις φιλικές προς τον χρήστη. Οι πελάτες εμπιστεύονται στην teamspace τα δικά τους εικονικά γραφεία διαμέσου του Internet. H teamspace έχει σχεδιάσει λύσεις ώστε να συνδέσει σε ομάδες επαγγελματίες οι οποίοι είναι διασκορπισμένοι λόγω της διάρθρωσης των εταιριών τους ή λόγω γεωγραφικών
περιορισμών. Είμαστε σε θέση να βοηθούμε τις ομάδες των πελατών μας να εργάζονται σε αποτελεσματικά και αποδοτικά. Το πετυχαίνουμε παρέχοντας τι πλέον σύγχρονες υποδομές που θα μεταφέρουν εκτεταμένες δυνατότητες επικοινωνίας, συνεννόησης και συνεργασίας . 
Start today! Καθώς τα χρόνια περνούν οι διαδικασίες αυτοματισμού και η δυνατότητα εικονικής παρουσίας ολοένα και γίνονται απαραίτητα. Αυτό σημαίνει πως τα εργαλεία 'τηλεσυνεργασίας' έχουν γίνει απολύτως απαραίτητα. 

Η πραγματικότητα είναι πως η πληροφορίες που εσείς και οι συνεργάτες σας χρειάζεστε ώστε να εκτελέσετε σωστά τις εργασίες σας, 

ίσως δεν βρίσκονται στο δωμάτιο της διπλανής πόρτας. Έτσι υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα αυτές να βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία, σε μια άλλη πόλη ή ακόμη σε μια άλλη χώρα. Αυτή η πραγματικότητα έχει εμπνεύσει τα δημιουργικά πνεύματα της   teamspace να προσφέρουν λύσεις…

Χρησιμοποιώντας το teamspace, κάθε ομάδα εργασίας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική της ομάδα και μπορεί να παρέχει σε κάθε της μέλος ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Αυτή η  ‘team space’ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και είναι πολύ καλά προστατευμένη όχι μόνο με κωδικούς αλλά και με κρυπτογράφηση  SSL.

Υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο εργαλείων που επιτρέπουν αυτή την εικονική συνεργασία στις ομάδες σας. Η teamspace έχει αναπτύξει με προσοχή ένα φιλικό στο χρήστη, διαφανές σύστημα που θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα στις ομαδικές σας εργασίες.  Η online υπηρεσία εγγυάται πως θα έχετε πρόσβαση απο οποιαδήποτε πόρτα του internet απο οπουδήποτε στον κόσμο.

Επιπλέον προσφέρουμε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε το teamspace με τη μορφή Enterprise Server στο δικό σας δίκτυο και υποδομές. Αυτή η μοναδική επιλογή προσφέρει  στην εταιρία σας τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας portal για εικονική τηλεσυνεργασία ήτε στο Intranet ή και έχοντας το δικό σας server στο Internet. 

| FAQ | | About Teamspace  | Disclaimer | Security Statement | Terms of use |

easytools.gr  |   Efficient Solutions LTD Ερμού 73, 105 55 Αθήνα , 210 3244467, 210 3244426, info @ fsolutions.gr  |