home

εταιρεια 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΑΡΧΕΙΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά Englisch / English

In-house FastViewer σε μεγάλα δίκτυα Intranet ( LAN ή WAN )

Η αποτελεσματικότερη και η Οικονομικότερη λύση για όσο μεγάλη εγκατάσταση και αν έχετε.

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν μεγάλα δίκτυα υπολογιστών και δεν παρέχεται πρόσβαση στο Ιντερνετ στους τελικούς χρήστες, τότε προτείνουμε την λύση In-House FastViewer προμηθεύοντάς σας με το λογισμικό FastViewer Server Software και τις ανάλογες άδειες οποιασδήποτε έκδοσης FastViewer. Έτσι χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες του προϊόντος χωρίς να απαιτείται η σύνδεσή σας στο Ιντερνετ. 

Ενδεικτική τιμή. Για υποστήριξη και παρουσιάσεις σε απεριόριστους χρήστες και για επιπλέον επιτήρηση 20 σταθερών μη επανδρωμένων ΗΥ (servers) με συνδυασμό της Standard και Remote Edition, το κόστος θα είναι 2819 ευρώ +ΦΠΑ

Προϊόντα - εκδόσεις

Με μια άδεια εξυπηρετήστε όσους πελάτες θέλετε χωρίς να αγοράζετε άδειες για τον καθένα
Server Software   Δημιουργούμε ειδικό λογισμικό server και αυτό εγκαθίσταται εσωτερικά στo LAN

990 Ευρώ άπαξ. + 15% / έτος προαιρετικά

RequirementsΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ για Υποστήριξη αλλά και παρουσιάσεις. >> Η κάθε άδεια χρήσης αφορά στην σύνδεση με έναν την κάθε φορά αλλά με όποιον τυχαίο πελάτη θέλετε και όποιον άλλον θελήσετε να βοηθήσετε αργότερα χωρίς να περιορίζεστε για τον αριθμό πελατών που θα εξυπηρετείτε.
Standard Edition  1 Master, 1 User  

990 Ευρώ άπαξ. ανά παράλληλη χρήση+ 15% / έτος προαιρετικά ή 59Ευρώ/μήνα ή 9 Ευρώ/ώρα

για Σχολεία 408 Ευρώ άπαξ. + 15% / έτος προαιρετικά

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ για Υποστήριξη αλλά και παρουσιάσεις. >> Η κάθε άδεια χρήσης αφορά στην σύνδεση με έναν την κάθε φορά αλλά με όποιον τυχαίο πελάτη θέλετε και όποιον άλλον θελήσετε να βοηθήσετε αργότερα χωρίς να περιορίζεστε για τον αριθμό πελατών που θα εξυπηρετείτε.
Presentation Edition  1 Master, 1 User μόνο για παρουσιάσεις. 

299 Ευρώ άπαξ. ανά παράλληλη χρήση + 15% / έτος προαιρετικά

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ μόνο για παρουσιάσεις. >> Η κάθε άδεια χρήσης αφορά στην σύνδεση με έναν την κάθε φορά αλλά με όποιον τυχαίο πελάτη θέλετε και σε όποιον άλλον θελήσετε να κάνετε παρουσίαση αργότερα χωρίς να περιορίζεστε για τον αριθμό πελατών που θα εξυπηρετείτε.
Professional Edition  1 Master, 2 User

1480 Ευρώ άπαξ. ανά παράλληλη χρήση + 15% / έτος προαιρετικά

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ για παρουσιάσεις αλλά και για Υποστήριξη. >> Η κάθε άδεια χρήσης αφορά στην σύνδεση με έναν την κάθε φορά αλλά με όποιον τυχαίο πελάτη θέλετε και όποιον άλλον θελήσετε να βοηθήσετε αργότερα χωρίς να περιορίζεστε για τον αριθμό πελατών που θα εξυπηρετείτε.
Conference Edition  1 Master έως 100 Users

1master :5clients    1995 Ευρώ άπαξ. + 15% / έτος προαιρετικά

1master :10clients    3980 Ευρώ άπαξ. + 15% / έτος προαιρετικά

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ για παρουσιάσεις, για συνεργασία αλλά και για Υποστήριξη.
Remote Edition  Συνδεθείτε με συγκεκριμένο/ους υπολογιστή/ές στο γραφείο ή στο σπίτι σας από όπου και αν βρίσκεστε.

(1 client +one session) 299 Ευρώ άπαξ. (199 για σχολεία) + 15% / έτος 

επιπλέον clients 29 Ευρώ άπαξ. + 15% / έτος προαιρετικά

Για σύνδεση με συγκεκριμένους υπολογιστές (ίσως μη επανδρωμένους) από όπου και αν είστε.

 Πλεονεκτήματα: (Αμεσότητα, ευελιξία, χρήση χωρίς περιορισμούς με πολλές δυνατότητες)

 • Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε όσους υπολογιστές θέλετε (πελάτες και υποστηρικτές - πωλητές σας) χωρίς επιπλέον κόστη. Μπορείτε επίσης να κουβαλάτε την mater κονσόλα σε flash disks και να συνδέεστε ακόμα και από internet cafes ή ενώ βρίσκεστε σε άλλον πελάτη σας απλά τρέχοντας την εφαρμογή από το flash disk.
 • Δεν απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογής. Πολύ μικρό εκτελέσιμο exe αρχείο (Οποιοδήποτε από τις δύο εφαρμογές customer ή master είναι μικρότερες των 500KB), Και χρησιμοποιούνται άμεσα χωρίς εγκατάσταση με απλή εκτέλεση (RUN)
 • Ο πελάτης πληκτρολογεί 5-ψήφιο κωδικό στιγμής, (One Time Password) και πατάει ειδικό button για την σύνδεση και έτσι με δική του ενέργεια σας προσκαλεί στον υπολογιστή του, σε όλη την επιφάνεια εργασίας ή σε συγκεκριμένες και μόνο εφαρμογές, ενώ μπορεί όποια στιγμή επιθυμεί να διακόψει την σύνδεση.
 • Μπορείτε να αλλάζετε την κατεύθυνση και άμεσα να δίνετε παρουσίαση εκπέμποντας την οθόνη σας και αμέσως να επιστρέφετε σε υποστήριξη και τουμπαλιν.
 • Η κάθε άδεια χρήσης αφορά σε πόσες ταυτόχρονες συνδέσεις μπορείτε να είστε ανά πάστα στιγμή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μόνο άδεια που συνήθως αρκεί για κάθε 3 ή 4 υποστηρικτές σας, και να μας ζητήσετε περισσότερες άδειες στο μέλλον και όταν θα απαιτηθούν περισσότερες ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τις μηνιαίες ή τις ωριαίες άδειες μας ώστε να έχετε το FastViewer για όσο το πραγματικά το χρειάζεστε.
 • Μπορείτε να κάνετε καταγραφή της συνεδρίας πράγμα που την ίδια στιγμή μπορεί να κάνει και ο πελάτης σας και να αυτοεκπαιδεύεται όταν συναντά το ίδιο πρόβλημα.
 • Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία ή/και τα περιεχόμενα του clipboard.
 • μεταφορά οθόνης με χαμηλό  bandwidth σε όποια ανάλυση οθόνης που κάνει την σύνδεση ακόμα και με dial-up ταχύτατη σε ανάλυση 16K χρωμάτων.
 • εξαποστάσεως έλεγχος με άμεσο χρόνο απόκρισης. 
 • 256-Bit AES Κρυπτογράφηση
 • HTTP-Client for tunnel junctions both behind firewalls and also possible for direct connection over port 4663 (incoming at the advisor)
 • Στην πλευρά του πελάτη το FastViewer δεν προσπαθεί ποτέ να παίξει το ρόλο του server.
 • Υποστήριξη για HTTP-authentication
 • Αυτόματη scroll function για τον client
 • Επιλογή χρωματικής ανάλυσης ώστε να κάνετε την εφαρμογή ακόμα ταχύτερη ελαττώνοντας τα χρώματα σε φορτωμένα δίκτυα.
 • Συνομιλία με chat με τον πελάτη ώστε να μην είναι απαραίτητο να τον καλέσετε στο τηλέφωνο. 
 • Καταγραφή της συνεδρίας σε video EXE αρχείο. 
 • automatic language choice (GB, DE, FR, IT, SP, NL, PL)
 • δημιουργία ιστορικού - logfile σε csv-format με τις λεπτομέρειες της σύνδεσης για τυχών ανάγκη σας να τιμολογήσετε τους πελάτες σας.
 • Έχετε πρόσβαση σε webportal για να παραμετροποιήσετε περισσότερο την εφαρμογή. Μπορείτε να τοποθετείτε δικά σας λογότυπα και χρώματα, και να κάνετε  όποιο συνδυασμό επιλογών και ρυθμίσεων θέλετε αλλάζοντας τις αρχικές. Από εδώ μπορείτε να 'κατεβάζετε' νέες  releases & versions
 • Στην κατάσταση support mode, μπορείτε να ελέγχετε την οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse του πελάτη σας, ενώ στην κατάσταση presentation mode, ο πελάτης σας μπορεί να βλέπει την δική σας οθόνη.
 • Κατά την παρουσίαση ο συνεργάτης σας δεν μπορεί να επέμβει στον υπολογιστή σας. Αν βέβαια επιθυμείτε το αντίθετο μπορείτε να αλλάζετε αυτή την ρύθμιση από την σελίδα στο Portal πελατών μας.
 • αυτόματη επανασύνδεση σε περίπτωση αποσύνδεσης.
 • Εύκολη μεταφορά αρχείων (drag & drop). Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από και προς τον υπολογιστή του συνεργάτη σας. Τα αρχεία πακετάρονται αυτόματα πριν την μεταφορά. Επιπρόσθετα αυτή η διαδικασία μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
 • Κατά την διαδικασία presentation η οθόνη του συνεργάτη μπορεί να εμφανιστεί.
 • Το παράθυρο  FastViewer status window δεν ενοχλεί καθώς κρύβεται αυτόματα.

 Back

 

 

 
 
 

Ειδήσεις
Πελάτες
Einige Referenzen